• Welcome sampeyan HongYi nyimpen!

Babagan awake dhewe

Pambuka Company

A Manufacturer of ABS, EVA lan PC Cases
Zhejiang Hongyi Cases & Kulit didegaké ing taun 1990. We spesialis ing produksi kasus kang digawe saka ABS, EVA lan PC karo designs novel lan banget kualitas amarga peralatan produksi majeng, kekuatan technical kuat lan anjog konsep desain. Didhukung dening perancang inovatif lan inspektur ketat, kita duwe tim desain inovatif saka wolung wong kanggo berkembang kabeh jinis produk anyar terus-terusan kanggo tuntutan pasar dinamis.
Ngèkspor Products in Akeh Negara
Digawe dening tim pengawasan ketat karo luwih saka 10 pengontrol, kualitas produk kita bisa dijamin. Our company wis liwat 600 personel lan jembaré saka liwat 23,000 kothak meter kalebu bangunan 40,000-alun-meter. Kanthi sumber kuwi, produk kita bisa ketemu syarat beda kita pelanggan ing Eropah, Amérika Lor, Asia Kidul-Wétan lan Wétan Tengah.
Hubungi kita kanggo miwiti ngalami kasusahan.

Informasi dhasar

Koleksi Business

Exporter   Supplier iki wis data diverifikasi dening 3rd partai sawijining  Diverifikasi dening TUV SUD   View

Produsen   Supplier iki wis data diverifikasi dening 3rd partai sawijining  Diverifikasi dening TUV SUD   View

grosir

Past Ekspor Pasar

Asia

  • Hong Kong SAR
  • Japan
  • Singapore
  • Korea Kidul

Tengah / Amérika Kidul

  • Brazil
  • Colombia

Eastern Europe

  • Czech Republic
  • Poland
  • Romania
  • Russian Federation

Mid East / Afrika

  • Afrika Kidul

Amerika Utara

  • Canada
  • Amerika Serikat

Eropah Kulon

  • France
  • Jerman
  • Italia
taun Madeg 1990
Cacahing Total Staff 600 kanggo 649
Cacahing Lines Produksi 7
Layanan OEM Ya
Cacahing R & D Staff 20 kanggo 29
Cacahing Engineers 10 kanggo 19
Pelanggan utama

Antler

Eddas

Samsonite

Sestini

 Total Sales Annual  US $ 25.000.000 kanggo 29.999.999
 Total Capitalization  US $ 25.000.000 kanggo 29.999.999
 Carane bayar  TT, LC
Kaluwihan Competitive Utama  Hongyi
 kaca persentasi
95 persen kanggo 99 persen
 Kepemilikan pabrik  sasampurnané diduweni
 Kaluwihan Competitive Utama

Specifications panuku kang Ditampa

R ngalami & D Department

Gedhe Line Product

Potongan (Original Designing & Manufacturing)

Kapasitas produksi

linuwih

Reputation

kapasitas saben wulan
1,000,000 kanggo 1.999.999 Potongan
QC Responsibility
in-house

Tampilan Online Chat!