• Welcome sampeyan HongYi nyimpen!

Gambar Business

Profil Business menehi metrik bisnis ora bot-sih lan penting kanggo kabeh Penyetor Diverifikasi ing Sumber Global Online. Nggunakake Business riwayat panuku bisa gampang mbandhingaké pratondho tombol lan luwih irit ngatur resiko. Suppliers karo riwayat Business wis sarujuk kanggo ngidini informasi iki bakal kacarita kanggo para panuku Streamline pangolahan pilihan lan amarga-rajin.

Informasi supplier ngisor wis dijupuk saka pemerintah terjemahan cocog ing negara Supplier lan kanggo ngganti sadurunge tanpa kabar subyek. Business riwayat Registration tata cara verifikasi padha conducted dening TUV SUD, agensi kredit pihak katelu.
maca Penafian

kedhaftar Address

Dai Tou Industrial Area, Xian Jiang Town, Rui'an

penggabungan Tanggal

Maret 25, 1997

Formulir Legal

perusahaan hukuman Limited

Status Company

Live

Agensi Registration

Market Supervision Administrasi Rui Lan Municipality

Panggil Registration

913303811456839144

Capital sah

RMB15,000,000

Perwakilan Legal

Xu dao xi

Impor & Ekspor Licenses Dipikolehi

Ya

Scope Bisnis

Manufaktur, dodolan gawan & tas, aksesoris kulit; Import & ekspor barang, ngimpor & kaca teknologi.

Business ngidini kadaluwarsa

Maret 24, 2027

shareholders

Yu xi chuan
Xu dao xi


Tampilan Online Chat!