• Welcome sampeyan HongYi nyimpen!

Quality Control

QC / Technical Support departemen kontrol kualitas ing pangisian daya saka produk kang kualitas apik sawise padha ninggalake baris produksi, kanggo njamin kualitas gawan kita.
QC Staff 20 kanggo 29
Materials / Components We gawé ing-house, lan bagéan sing dituku saka supplier profesional.
Tata cara / Details testing Sawise baris produksi, gawan sing dites karo seri langkah, gembong, nangani, trolley, zipper, nempel, Rolling, testing kedhul uyah.

Tampilan Online Chat!