• Welcome sampeyan HongYi nyimpen!

News

  • 2019 Autumn Season Canton Fair

    2019 Autumn Season Canton Fair

                    The Autumn Canton Fair was successfully completed from October 31 to November 5, 2019. After careful preparation, Zhejiang Hongyi Cases & Leather  Co., Ltd. has attracted many Chinese and foreign merchants to stop and watch and consult with t...
    Waca liyane
  • pameran

    pameran

    Saben taun kita bakal njupuk bagéyan ing Canton Fair lan HongKong Fair. HongKong Fair iku antarane 27th kanggo 30th Dec, Kanton Fair iku antarane 31th Oct kanggo 4 Nov. Minangka perusahaan wakil saka industri gawan ing provinsi Zhejiang, HongYi wis mbayar manungsa waé gedhe kanggo preparation saka pameran. ...
    Waca liyane
  • Zhejiang HongYi Cases & Kulit Co., Ltd

    Zhejiang HongYi Cases & Kulit Co., Ltd

    Zhejiang HongYi Cases & Kulit Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1997. We spesialis ing produksi kasus kang digawe saka ABS, ABS + PC lan PC karo desain novel lan banget kualitas amarga peralatan produksi majeng, kekuatan technical kuat lan desain anjog konsep. Didhukung dening innova ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!