• Добредојдовте да Hongyi продавница!

OEM / ODM

OEM / ODM способност Можеме да ви понудиме OEM клиенти во зависност од нивните барања.
Број на производни линии 15
Детали на персоналот производството на персоналот: 600

КК персоналот: 20

R & D персоналот: 20    

Години на OEM / ODM искуство од 1997 година
месечен капацитет 200000Pieces
месечен излез 200000Pieces
Минимална Подреди по 1HQ / 40HQ контејнер
Главните пазари служев Источна Европа,
Азија,
Западна Европа,
Австралија
Централна / Јужна Америка,
Северна Америка 

WhatsApp Онлајн Chat!