• Добредојдовте да Hongyi продавница!

контрола на квалитет

КК / Техничка поддршка Нашиот оддел за контрола на квалитет е одговорен за производите кои се со добар квалитет по напуштањето на линија за производство, за да се гарантира квалитетот на нашиот багаж е.
КК Персонал 20 до 29
Материјали / компоненти Ние произведуваме во куќата, и останатите делови се купени од професионални добавувачи.
Процедури / Детали тестирање По линија за производство, багажот се тестираат со серија од чекори, тркала, рачка, количка, ципа, паѓајќи, тркалачки, тестирање сол магла.

WhatsApp Онлајн Chat!