• Ju mirëpresim në Hongyi dyqan!

Kontrolli i cilësisë

QC / Mbështetje Teknike Departamenti i kontrollit të cilësisë është në krye të produkteve të qenë të kualitetit të mirë, pasi ata largohen nga linjë prodhimi, për të garantuar cilësinë e bagazhit tonë.
QC Stafi 20 deri në 29
Materiale / Components Ne prodhojmë në shtëpi, dhe pjesët e tjera janë të blera nga furnizuesit profesionale.
Procedurat / Detajet e testimit Pas linjës të prodhimit, valixhe janë testuar me një seri hapash, rrota, të trajtojë, rrota, zinxhir, duke rënë, kodrina, testimi kripë mjegull.

WhatsApp Online Chat!