• Ngabagéakeun anjeun HongYi toko!

OEM / ODM

OEM / ODM kamampuhan Urang tiasa nawiskeun para nasabah OEM gumantung syarat maranéhanana.
Jumlah Galur Produksi 15
Rincian staf staf produksi: 600

staf QC: 20

R & D staf: 20    

Taun OEM / ODM Garapan saprak 1997
Kamampuh bulanan 200000Pieces
Kaluaran bulanan 200000Pieces
Orde minimum 1HQ / 40HQ Wadahna
Pasar utama dilayanan Eastern Éropa
Asia
Éropa Kulon
Australasia
Tengah / Amérika Kidul
Amérika Kalér 

WhatsApp Online Chat!