• Ngabagéakeun anjeun HongYi toko!

Control kualitas

QC / Rojongan Téknis departemén kadali kualitas urang aya dina muatan tina produk keur sahiji kualitas alus sanggeus maranéhna ninggalkeun garis produksi, keur ngajamin kualitas bagasi urang urang.
QC Staf 20 nepi ka 29
Bahan / komponén Urang ngahasilkeun di-imah, sarta bagian séjén anu dibeuli ti suppliers profésional.
Prosedur / Rincian nguji Saatos garis produksi, bagasi nu diuji kalawan runtuyan hambalan, roda, nanganan, trolley, seleting, muterna, rolling, nguji halimun uyah.

WhatsApp Online Chat!