• Ngabagéakeun anjeun HongYi toko!

wartos

  • 2019 Autumn Season Canton Fair

    2019 Autumn Season Canton Fair

                    The Autumn Canton Fair was successfully completed from October 31 to November 5, 2019. After careful preparation, Zhejiang Hongyi Cases & Leather  Co., Ltd. has attracted many Chinese and foreign merchants to stop and watch and consult with t...
    Maca deui
  • pameran

    pameran

    Unggal taun urang baris nyokot bagian dina Canton Fair jeung Hongkong Fair. Hongkong Fair geus antara 27 nepi ka 30th Oct, Canton Fair geus antara 31th Oct ka 4 Nov. Salaku perusahaan wawakil industri bagasi di propinsi Zhejiang, HongYi geus dibayar perhatian gede persiapan pameran. ...
    Maca deui
  • Zhejiang HongYi Kasus & Kulit Co., Ltd

    Zhejiang HongYi Kasus & Kulit Co., Ltd

    Zhejiang HongYi Kasus & Kulit Co., Ltd diadegkeun dina 1997. Simkuring ngahususkeun dina produksi kasus nu dijieun tina ABS, ABS + PC na PC kalayan design novél jeung kualitas alus teuing alatan alat produksi canggih, kakuatan teknis kuat sarta desain ngarah konsep. Dirojong ku INNOVA ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!